Returnarea produselor in 30 de zile

Termeni de aplicare ai serviciului "Retur produse in 30 de zile"

 

Ati primit un produs care nu corespunde cerintelor dumneavoastra? Nicio problema, noi va rambursam contravaloarea produsului fara sa fiti obligat sa dati vreo explicatie. Intrucat ne dorim ca toti clientii B2day.ro sa fie multumiti este posibil ca in anumite cazuri sa va cerem opinia despre produsul ce urmeaza a fi returnat.

Pentru a putea facilita de "Garantia de returnare in 30 de zile" trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

- clientul sa fie persoana FIZICA, nu JURIDICA sau PFA, II, AF

- produsul sa nu aiba urme de utilizare/uzura (ex: o instalatie de craciun testati-o dupa ce ati scos-o din ambalaj, dar inainte de a o monta in alta parte)

- produsul sa fie returnat in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate documentele care l-au insotit si o copie dupa factura.

- produsul sa fie returnat in decurs de 30 de zile calendaristice de la primire.

Din motive de gestiune, nu putem primi retur produse prin serviciul ramburs. Noi va garantam ca in decurs de 15 zile de la primirea returului va vom vira contravaloarea produsului intr-un cont pe care dumneavoastra ni-l furnizati.

De asemenea vom refuza retururi neanuntate! Pentru retur ne puteti contacta telefonic, prin email sau completand online cererea de retur.

Taxele de transport vor fi suportate de catre client, inclusiv cele de livrare tur, iar in anumite cazuri se poate solicita o taxa de readucere in stadiul de nou.